VoedingOpMaat Community

"Together is a wonderful place to be"

Luisteren, leren, en praten over Exorfinenbelasting en Orthomoleculaire voeding

Ik word lid

De kracht van samen!

De kracht van samen ledenvoedingopmaat

Wat is er mooier dan een groep gelijkgestemden, geconfronteerd met Exorfinenbelasting, en/of geïnteresseerd in Orthomoleculaire voeding. Samen ervaringen delen, recepten uitwisselen, samen leren, in een eigen omgeving. Je collega community leden hebben dezelfde vragen, dezelfde interesses, met wellicht verschillende oplossingen. Je kunt vrijuit praktijkervaringen uitwisselen, open communiceren, zonder een "buitenbeentje" te zijn.


VoedingOpMaat Spaghetti-Macaroni Hollanda

Recepten!

De theorie is altijd makkelijker als de praktijk! Oké we gaan gezonder eten, al dan niet Exorfinenvrij. Maar dan komt het. Dit mag ik niet, dat mag ik niet. Waar haal ik mijn boodschappen, waar vind ik lekkere recepten, en hoe maak ik het klaar. 


Het hele jaar door publiceren wij nieuwe recepten, compleet met bereidingswijze, hulpmiddelen, en verwijzingen naar waar het te koop is. We houden rekening met situaties zoals; Drukke banen, kinderen, weinig tijd. Dus heel graag gezond, maar ook makkelijk en snel te bereiden.


Natuurlijk is de Voeding Op Maat community de uitgelezen plek om elkaars recepten uit te wisselen.

VoedingOpMaat Kookvideo's

Kookvideo's!

Regelmatig gaat Anita nieuwe en bestaande recepten bereiden. Dit nemen we op, en al deze video's zijn beschikbaar in het ledengedeelte. De video's worden opgenomen in Anita's eigen keuken, een "gewone" keuken herkenbaar voor velen. 


Bestaande keukenapparatuur wordt gebruikt, en er wordt aangegeven waar de apparatuur vandaan komt. Dit kan bijvoorbeeld ook Marktplaats zijn. Insteek is op een zo'n eenvoudig mogelijke manier goede, gezonde, en makkelijk te bereiden maaltijden te maken. Ons aangepaste eten moet (als het even kan) niet extreem veel duurder worden.

Webinar VoedingOpMaat

Webinars!

Meerdere malen per jaar organiseren wij Webinars. Dit kunnen leden Webinars zijn, maar regelmatig zullen er ook sprekers worden uitgenodigd. Dit zijn deskundigen op het gebied van voeding en/of gezondheid. Dit kunnen voedingsdeskundigen zijn, maar ook een fabrikant of leverancier van bijvoorbeeld Glutenvrije producten.


Deze Webinars zijn LIVE, en je kunt ze thuis vanachter je computer volgen. Ook krijg je de gelegenheid direct vragen te stellen.

Kun je er LIVE niet bij zijn, geen enkel probleem. Alle Webinars worden opgenomen, en zijn in de ledenomgeving op eigen gelegenheid terug te kijken, en ook dan is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Orthomoleculaire Voeding je voeding in balans VoedingOpMaat

Orthomoleculaire Voeding!

Anita deelt haar kennis en inzichten van haar studie Orthomoleculaire voeding. Iedere maand komt er een nieuwe podcast (audiofragment), waarin uitgebreid wordt ingegaan op de Orthomoleculaire voeding. Anita geeft haar inzichten en tips voor gezondere voeding en een betere balans in je maaltijden.


De podcasts komen beschikbaar in het ledengedeelte. Je kunt ze in je eigen tempo beluisteren.

Je eigen Community

We zijn samen in onze "eigen" community. Er is ruimte voor Off-topics, (het hoeft niet altijd over voeding te gaan) Inspiratie, Victory momenten, en we organiseren Challenges met leuke prijzen. Deze Challenges zijn enorm motiverend bij het bereiken van de door jou gestelde doelen, en je behaalde succes wordt ook nog eens beloond met een leuke prijs.

We werken samen aan onze manier van eten, maar we doen dit op een plezierige manier, in een plezierige omgeving!

Vast maandbedrag, geen verrassingen achteraf

Per maand

 • € 12,-

  • De Kracht van samen
  • Recepten
  • Kookvideo's
  • Webinars
  • Orthomoleculaire voeding
  • Challenges
  • Support

  Per jaar

 • € 144,-

  € 120,-

  • De Kracht van samen
  • Recepten
  • Kookvideo's
  • Webinars
  • Orthomoleculaire voeding
  • Challenges
  • Support
  • 2 maanden GRATIS

  Hoe kan ik opzeggen?

  Bij een maandabonnement kun je eenvoudig per maand opzeggen, bij een jaarabonnement per jaar. Binnen de ledenomgeving vind je afmeldformulieren (maand en jaar) waarmee je eenvoudig kunt opzeggen.


  Kan ik mijn abonnement aanpassen?

  Jazeker je kunt je maandabonnement omzetten naar een jaarabonnement. Neem even contact op, en wij regelen dit voor je.


  Kan ik de aangeboden content in mijn eigen tempo bekijken?

  Alle content komt beschikbaar in de ledenomgeving. Jij hebt 24/7 toegang tot de ledenomgeving, en kunt alles bekijken wanneer het voor jou het beste uitkomt.

  arrow_drop_up arrow_drop_down