Orthomoleculaire Voeding

Orthomoleculaire Voeding

De keuken is je beste medicijn!

Orthomoleculaire Voeding Goed voor lijf en leden VoedingOpMaat

Wat is Orthomoleculaire voeding?

Orthomoleculair betekent: De juiste moleculen, op de juiste plek, en in de juiste hoeveelheid. In Jip en Janneke taal zorgt de Orthomoleculaire voedingsleer voor balans in je maaltijden. Je voeding is de basis van je gezondheid. Is je voeding in balans, betekent dit veelal dat je gezondheid ook in balans is.

Orthomoleculaire Voeding je voeding in balans VoedingOpMaat

Hoe ga ik dit aanpakken?

De theorie is als zo vaak veel makkelijker als de praktijk. Natuurlijk wil je gezonder eten, natuurlijk wil ook jij deze balans. Maar we werken, hebben kinderen, hobby's, kortom tijd te kort. Is het makkelijk te maken, is het lekker, zijn er recepten voor handen? Even kort door de bocht is er hulp? Als we dit consequent vol willen houden is hulp echt welkom!

Je bent niet alleen, we gaan samen gezond eten!

Anita is ver gevorderd met haar studie Orthomoleculaire voeding! Naast deze studie is ze geconfronteerd met een Exorfinenbelasting. In beide gevallen is een juiste voeding essentieel.


Natuurlijk is dit niet makkelijk! Wat mag je wel eten? Wat mag je niet eten? Waar is het te koop? Moet ik nu uren in de keuken staan? Hoe kom ik aan goede recepten?


Voor al deze vragen is er onze Voeding Op Maat community. Deze community bestaat uit "lotgenoten" waarmee je naar hartenlust kunt communiceren, er zijn recepten, diverse sprekers met als expertise voeding, challenges, en Anita neemt je elke maand mee met inzichten van de Orthomoleculaire voeding.

Laat mij kennismaken met de Voeding Op Maat Community!

arrow_drop_up arrow_drop_down