Gezondheidsbeurs, ons bezoek.

De Gezondheidsbeurs

We gaan naar Utrecht, de Gezondheidsbeurs. Ben niet zo van de beurzen, voor mij veel te druk, maar deze was echt de moeite waard. Echt een aanrader!

We waren al vroeg in Utrecht , dus eerst even tijd voor een kopje koffie, even overleg want ik had voor mezelf wel een paar stands opgeschreven die ik sowieso wilde bezoeken.

Onder andere Schär, waar ik graag  producten van gebruik.

In mijn dagelijkse werk, ik ben tandartsassistente, kom ik vaak in aanraking met water en draag ik handschoenen. Vaak ruwe handen en kloven, Deze zalf is een wondermiddel! GLOVES IN A BOTTLE

Barefoot schoenen

Voeten zijn in de gezondheid van de mens enorm belangrijk. Met deze schoentjes met tenen loop je op je blote voeten……en toch niet! Grappige schoentjes, wel even wennen!

NADA

Dit was de stand van NADA, inderdaad NADA, gevriesdroogd fruit in een zakje, erg lekker en geen poespas…NADA!

Groene thee

Heerlijk groene Chinese thee, heerlijke geur en nog mooiere smaak!

De Mesoloog

Gezondheidsbeurs Mesoloog VoedingOpMaatOver de Mesoloog had ik al veel gelezen en gehoord, dus ik greep mijn kans en had een spoed consult, erg interessant! De Mesoloog behandelt geen ziekten maar onderzoekt iemand op bepaalde storingen in je gezondheid die klachten geven en daardoor kunnen verklaren. Na deze uitslag kun je dan je voeding  aanpassen en bepaalde voeding niet meer eten of juist wel.

Bear gedroogd fruit

Ook hier weer gedroogd fruit in een grappig rolletje, makkelijk om mee te nemen. Zalig!

FOOD2SMILE

Gezondheidsbeurs Food2Smile VoedingOpMaatEigenlijk ben ik best wel een snoeper, heb echt wel behoefte aan zoetigheid, maar dan wel graag gezonde zoetigheid. Dan maar gezond snoepen met FOOD2SMILE.  Goede vervangers van de echte snoep.

Veel gezien

Het was een ontzettend leuke en leerzame beurs, toen het echt druk werd zijn wij weer gegaan.

Zeker tot een volgende keer!

Leuk artikel? Laat je reactie achter.

Over de schrijver
Geconfronteerd met Exorfinenbelasting, en een afgeronde cursus Orthomoluculaire voeding, is het nu duidelijk, mijn voeding moet beter en anders.
Reactie plaatsen